Drugi dan Ganza

Evo nas i u drugom danu Ganz novog festivala!

A drugi dan Ganza započinjemo u 17 h Atriju Teatra &TD gdje će Iva Peručić & Maja Subotić Šušak sa sudionicima radionice Atrij je vrt je pozornica je atrij dovršiti jučer započet rad na izgradnji i moduliranju vrta. Isto tako, danas bi trebala biti spremna i instalacija Navijamo za Sunce Davora Sanvincentija koja je iako najavljena jučer, zbog nepredviđenih okolnosti, ipak odlučila osvanuti danas!

Danas je i prvi dan Zagreb Green Film Festa! Projekcije počinju u 19 h u MM centru i besplatne su. Ako vam je ipak draže kazalište, vidimo se na Sydenu Pabla Castille, Nike Hafkenscheida i Hedviga Bionga u 20 h u Polukružnoj &TD-a. Syden je priča o potrazi za rajem na zemlji, a traže ga sjevernjaci koji su se zaputili u južnije krajeve.

Za kraj večeri posjetite promociju albuma Bedrooms (The) Lesser Mena u 21:30 u Atriju &TD-a & Danceoke koje započinju u 23 h na istom mjestu.

Ulaz na sve je besplatan, a svoje ulaznice možete predići od 11h do početka izvedbi na blagajni Teatra &TD. Pratite našu Ganz Facebook stranicu i Ganz Event, jer ćemo tamo imati redovite obavijesti o stanju ulaznica.

Vidimo se,

Vaš Ganz novi tim