Treći dan Ganza

Evo nam i trećeg dana Ganz novog festivala!

Na početku današnjega programa čekaju vas dvije radionice: prva je ona Alexandera Robertsa o ulozi kustosa u izvedbenim umjetnostima od 16-19 h u SEK-u, a druga je radionica narodnoga plesa Ásrún Magnúsdóttir od 17:30-19 h u Galeriji SC.

Danas se nastavlja i jučer započeti Zagreb Green Film Festival. Filmove možete pogledati od 19 h u MM centru. Ulaznice nisu potrebne, samo se pojavite J.

Što se kazališnoga programa tiče, danas slijedi repriza Sydena u 20 h u Polukružnoj &TD-a te domaća uspješnica Magic Evening Anice Tomić i Jelene Kovačić koju možete pogledati u 21:30 u Velikoj &TD-a.

Za kraj večeri tu su nam dobro poznate Danceoke kojima se možete pridružiti od 22:30 u Atriju Teatra &TD.

I jedna mala napomena što se tiče za sutra najavljene javne prezentacije radionice Time is out of joint: radionica studenata Akademije dramske umjetnosti pod vodstvom Saše Božića, Olivera Frljića, Mirana Kurspahića i Anice Tomić koja se trebala održati 24. rujna u 22:30 sati ipak se, zbog specifičnosti rada tijekom radionice, otkazuje za javnost te će se održati interni razgovor među sudionicima.

Ulaz na sve je besplatan, a svoje ulaznice možete predići od 11h do početka izvedbi na blagajni Teatra &TD. Pratite našu Ganz Facebook stranicu i Ganz Event, jer ćemo tamo imati redovite obavijesti o stanju ulaznica.

Vidimo se,

Vaš Ganz novi tim