Zadnji dan Ganza

Stigao nam je i zadnji dan ovogodišnjeg Ganza! Barem do njegova drugoga dijela koji se će se održati od 7. do 10. 12. u SC-u.

Danas nas čeka nastavak Zagreb Green Film Festa. Vidimo se od 19 h u MM centru. Ulaz je besplatan i samo dođite na početak projekcije.

Za kraj imamo i dvije premijere! Jedna je Familija Roberte Milevoj koju možete pogledati večeras u Zagrebačkom plesnom centru, Ilica 10, u 20 h. Roberta se u Familiji bavi prijenosom prirodnoga u umjetno, a sve kroz promatranje života slonova. Zanimljivo! Ulaznice za Robertu rezervirajte klikom na link ili dođite u ZPC prije predstave – ali svakako prije dolaska provjerite ima li još ulaznica na 01/6189 656.

U Teatru &TD u Velikoj  u 21:30 h pogledajte drugu premijeru – Travelogue Žaka Valente. Žak Valenta / TRAFIK inspiriran poezijom Maka Dizdara, ali i odnosom mladog i starijeg para u plesu, tj. naslijeđem koje stoji između njih.

Jučer smo dojavili da se Time is out of joint, radionica studenata Akademije dramske umjetnosti pod vodstvom Saše Božića, Olivera Frljića, Mirana Kurspahića i Anice Tomić, koja se trebala održati 24. rujna u 22:30 sati, ipak zbog specifičnosti rada tijekom radionice, otkazuje za javnost te će se održati interni razgovor među sudionicima.

Ulaz na sve je besplatan, a svoje ulaznice možete predići od 11h do početka izvedbi na blagajni Teatra &TD. Pratite našu Ganz Facebook stranicu i Ganz Event, jer ćemo tamo imati redovite obavijesti o stanju ulaznica.

Vidimo se u prosincu,

Vaš Ganz novi tim